Hívjon most! SZERVIZ: +36-30-9643796

ipari001.jpgipari002.jpgipari003.jpgipari004.jpgipari005.jpgipari006.jpgipari007.jpg

Breadcrumbs

WiFi ready MIDEA klímaberendezés

2014-ben a MIDEA gondolt egy nagyot, és (hát sajnos akkor a magyar piacon még nem, de) Európa déli és délnyugati államaiban, valamint Dél-Amerikában piacra dobta a Liva sorozatát, mely ár érték arányban és funkcióit tekintve azonnal piacvezetővé vált.

A Liva sorozat sikerének titka első sorban az alacsony árhoz párosuló egyedi funkciók és kényelmi szolgáltatások.

A modellbe mindent belepakoltak a gyárban. Felszerelték WIFI kapcsolattal, mellyel - a klímaberendezés a lakás wifi-hálózatára kapcsolódva – egy okostelefonokra vagy tabletekre telepíthető applikáción keresztül vált vezérelhetővé, és adott információkat a tulajdonosának.

A MIDEA SMART applikáció Android és IOS rendszereken egyaránt fut. Installálása és konfigurálása pár perc alatt megoldható. 
Ez után akár távoli eléréssel a munkahelyünkről, az edzőteremből, utazás közben, autót vezetve, vagy csak a szomszéd szobából a közvetlen wifi kapcsolaton keresztül vezérelhető számtalan beállítási funkciója. Klímaberendezése a nap 24 órájában nem csak tájékoztatja tulajdonosát a fontosabb működési paramétereiről, hanem hiba esetén már távolról jelzi, ha szervizre van szüksége.

Kényelmi funkcióit tekintve tehát valóban a 21.-edik századot képviseli. Letisztult dizájnja a prémium márkák minőségét adja. Ionizációs szűrőjét pedig az allergiások, vagy légúti megbetegedéssel küszködők is üdvözlik.

 

Ionizációs légtisztító technológiája segít a jelenleg is terjedő influenzavírusok okozta betegségek megelőzésében, hiszen az aktív hidrogén és oxigén ionok a levegőben szétterjedve távolítják el azokat a káros anyagokat (vírusokat, baktériumokat, penészgombákat és egyéb allergén anyagokat), melyek a belterek levegőjében villámgyorsan terjednek. A MIDEA mérnökei vizsgálatokkal is igazolni tudták, hogy technológiájuk képes deaktiválni a levegőben található influenzavírusok több mint 99 százalékát, ezáltal óvva meg az emberi szervezetet az ilyen úton terjedő járványoktól és számos betegségtől.

 

A MIDEA modelleket ezen felül alacsony energiafogyasztás és rendkívül halk üzemmód jellemzi. Köszönhető ez a legújabb fejlesztésű hűtőkompresszorok és ventillátorok alkalmazásának. A gyártó ezzel próbálja megóvni környezetünket és spórol számláinkon. Elmondható, hogy fűtési funkcióban is rendkívül magas COP értékkel bír, ezért kora tavasztól, késő őszig használható gazdaságosan, fűtésre-hűtésre egyaránt.

Nem véletlenül jutalmazta a szakma több díjjal is a MIDEA innovatív megoldásait.

 

Mára elértük, hogy a márka nemcsak ár-érték arányban, de megbízhatóságban is magasan felé emelkedett több ismert gyártónak, és elmondható, hogy a klímaberendezések területén is az élvonalba tartozik. Nagykereskedelmi számok mutatják, hogy Magyarországon évek óta több MIDEA modellt adnak el, mint Samsungot és LG-t összesen - csak hogy az ismertebbeket említsem.

 

És hogy mi a jelen cikk apropója? MIDEA MISSION néven 2015 tavaszán a magyar piacon is meg fog jelenni a MIDEA a fenti tulajdonságokkal és wifi-funkcióval is rendelkező modelljével.

 

A piacvezetéshez a tudásán túl más is biztosan hozzá fog járulni. AZ ÁRA. Ez ugyanis az ígéretek szerint nem lesz magasabb egy közép kategóriás klímaberendezés 180.000 – 200.000 Ft-os áránál. 
Na ezt nevezem bemutatkozásnak! Kopp… a hírre nekünk is leesett az állunk.

 

A konkurens márkák bizony felköthetik a nadrágot, Önök meg csörgethetik a malacperselyt. Higgyék el, tavasszal érdemes lesz feltörni, és megajándékozni lakásukat.

 

A tapasztalatunk egyértelműen pozitív a wifis klímákról, hiszen Panasonic-ból szereltünk múlt évben hasonló tudású modellt, és a visszajelzés egy szóval volt jellemezhető: rajongás. 
Annáék azóta is elégedetten használják, aminek mi is nagyon örülünk.

 

Jó egészséget mindenkinek, aztán tavaszig had csörögjön az a persely! smile hangulatjel