Hívjon most! SZERVIZ: +36-30-9643796

lakossaig001.jpglakossaig002.jpglakossaig003.jpglakossaig004.jpglakossaig005.jpglakossaig006.jpglakossaig007.jpglakossaig008.jpglakossaig009.jpglakossaig010.jpglakossaig011.jpglakossaig012.jpglakossaig013.jpglakossaig014.jpglakossaig015.jpg

Breadcrumbs

Vállalkozásunk a klíma piac területén vezető szerepet betöltő márkák viszonteladói értékesítésével, telepítésével, karbantartásával és javításával egyaránt foglalkozik. 
 
Ajánlatkészítéskor minden esetben törekszünk egy ingyenes helyszíni felmérésre, ahol a személyes kontaktuson túl, szakmai tanácsot adunk a készülékek kiválasztásához és  telepítésük  kialakításához. Azon túl tájékoztatást adunk a különböző berendezések tulajdonságairól, műszaki adatairól.
 
Megrendelőink elégedettsége a mi jövőnk kulcsa. Ezért ha tőlünk vásárolja, és velünk telepítteti légkondicionálóját, berendezésére kiterjesztett – akár öt éves - garanciát is vállalunk.
 
Szolgáltatásaink azaz a lakossági hűtéstechnikai berendezések értékesítése, telepítése, karbantartása, szervizelése és javítása kiterjednek olyan világszinten élvonalbeli gyártók klíma készülékeire is mint az LG, a Daikin, a Panasonic vagy a Midea.
 
Szerverszobák hűtésére nagyteljesítményű, prémium minőségű rendszereink szavatolják a biztonságot. Sokéves üzemeltetői tapasztalattal rendelkező informatikusokkal és klímatechnikai mérnökökkel egyeztetve alakítjuk ki az Önnek legmegfelelőbb műszaki tartalmat.