Hívjon most! SZERVIZ: +36-30-9643796

Aldi-ruhz-VRV-rendszer-02.jpgDaikin legkezelo.jpgMIDEA modulris folyadkht-55-60-65kw-252x300.jpgipari002.jpgipari004.jpgipari005.jpgipari007.jpgipari008.jpgipari010.jpgipari012.jpgszivrgsvizsglat fsttel.jpg

Breadcrumbs

A kelet-magyarországi régió megbízható szereplőjeként teljes körű szolgáltatást nyújtunk az ipari hűtési megoldások széles technológiai skáláján.

Vállaljuk ipari- és kereskedelmi hűtők, hűtőkamrák, hűtőbútorok, technológiai folyadékhűtők, kivitelezési és szervizfeladatait, továbbá egyedi kérésre laboratóriumi hűtőberendezések szakszerű javítását, és karbantartását.

Szolgáltatásunk kiterjed a hűtéstechnikai rendszer tervezésére, a hűtőgépészeti elemek forgalmazására, a hűtőrendszer kiépítésére, beüzemelésére, majd későbbi  karbantartására, javítására és üzemeltetésére, garanciaidőn belül és azon túl.

Akkreditált vállalkozásunk szolgáltatási körébe tartozik továbbá a 14/2015 (II.10.) kormányrendelet hatálya alá tartozó hűtőrendszerek szivárgásvizsgálatainak rövid határidőre történő elvégzése és megfelelő dokumentálása.

Megrendelőink nyugalmát szavatolva - távoli elérés kiépítésével - 24 órás felügyeletet biztosítunk az üzemeltetett hűtőrendszereink részére. Így mi és az üzemeltető is online módon értesülhet a hűtött tér vagy technológia aktuális állapotáról és biztonságáról.

Hőmérséklet- illetve kombinált (hő-és páratartalom) adatrögzítő rendszereink a legszigorúbb HACCP előírásoknak is megfelelnek.

Szervizautóink minőségi célszerszámokkal, alkatrészekkel és a leggyakrabban használ hűtőközeg-típusokkal vannak ellátva. Nagy tapasztalattal rendelkező kollégáink így tudják eredményesen végezni munkájukat.

Sikereinkhez hozzá járul az is, hogy jó szakmai kapcsolatot ápolunk a régió és az ország jelentősebb szakmai vállalkozásával. Megbízható beszállítói partnereink segítségével biztosítani tudjuk a különféle márkák szerviz hátterét, a rövid szállítási határidőt és a kedvező árakat.

 

Amennyiben a jelen tájékoztató felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal minket az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

KAPCSOLAT