Hívjon most! SZERVIZ: +36-30-9643796

ipari001.jpgipari002.jpgipari003.jpgipari004.jpgipari005.jpgipari006.jpgipari007.jpg

Breadcrumbs

Klímaberendezések szűrői - kisokos

Melyik klíma szűrőrendszert válasszam?
 
A modern klíma készülékek fejlett szűrőrendszerrel rendelkeznek. Ezeket a gyártók különleges nevekkel látták el.
 
Vajon mit jelent pontosan az MPI, a Neo Plasma, az e-ion filter és még sorolhatnánk? 
A klíma készülék gyártók különféle fantázianevekkel látták el a saját technológiájukat. Cikkünk egy kis segítséget próbál nyújtani a különböző rendszerekkel kapcsolatosan. Egy modern klíma készüléktől már nem csak az várható el, hogy hűtsön-fűtsön. A ma kapható légkondicionálók között számos, felettébb intelligens szűrőrendszerrel ellátott készülék is megtalálható. Ezek a klímák kiszűrik a levegőben található vírusokat, (pl.: influenza vírus) allergéneket, polleneket, így biztonságos kellemes környezetet teremtenek otthonában. 
De lássuk, hogy melyik gyártó mit használ:
 
LG klíma ---  Neo Plasma rendszer:
 
Az LG klíma által kifejlesztett egyedülálló 7 speciális szűrővel felszerelt 5 lépcsős légtisztító rendszere tökéletes sterilizáló hatással rendelkezik.  Amikor a levegő áthalad az LG klíma szűrőjének egyes fokozatain, a rendszer hatásosan szűri ki a finom háztartási port, penészt, a különféle szagokat, élelmiszer illatot, cigarettafüstöt. Mindemellett az LG klíma Neo Plasma rendszere lebontja a baktériumok sejtfalát és tökéletesen elpusztítja azokat. 
A hatékonyan sterilizáló Neo Plasma szűrőrendszerrel rendelkező LG klíma ajánlott asztmatikus jellegű allergiás megbetegedésben szenvedőknek. 
 
Neo Plasma rendszerrel rendelkező LG klímák:
LG Neo Plasma / LG Neo Plasma inverter / LG Art Cool Mirror / LG Art Cool Panel / 
LG Art Cool Mirror inverter / LG Gallery inverter / LG Maestro inverter
 
Allergiamentesítő szűrő:
 
Az LG Maestro inverteres klímában található allergiamentesítő szűrő olyan enzimeket tartalmaz, melyek elpusztítják az allergéneket, valamint a szerves, ill. szervetlen káros anyagokat. Amikor a levegő áthalad az LG Maestro inverter szűrőjén, az allergének megtapadnak azon. A szűrőben található proteinek deaktiválják ezeket a részecskéket. Az LG Maestro inverteres klíma készülékben emellett megtalálható a fejlett Neo Plasma légtisztító rendszer is.
 
Allergiamentesítő szűrővel rendelkező LG klímák: 
LG Maestro inverter
 
Samsung klíma --- MPI (Micro Plasma Ion):
 
Az MPI technológia a legmagasabb szintű tiszta levegőt szolgáltatja. Ugyanezt a rendszert alkalmazzák a repülőgépek utasterében, valamint a luxuskategóriás gépkocsik utasterének megtisztításában.
A Samsung klímákban alkalmazott MPI technológia az egészségre káros biológiai szennyező anyagok (vírusok, baktériumok, allergének, atkák, penészgombák) eltávolításával javítja a beltéri levegő minőségét. A biológiai kórokozók eltávolításával az Ön családja védett lesz a káros anyagok által okozott betegségekkel szemben, ami kevesebb fejfájást és csöpögő orrot, így jobb közérzetet jelent. A Samsung klímában alkalmazott MPI szűréstechnika különösen ajánlott azon emberek számára, akik a levegőben lévő vegyi anyagok miatt gyakran érzik rosszul magukat, valamint a vírusokra fokozottan érzékenyek (gyermekek, idősek) számára.
Hitelesítő tanúsítványok igazolják, hogy a Samsung klíma Micro Plasma Ion légtisztító rendszere 96%-99,9%-os hatékonysággal távolítja el a levegőből az Influenza, Coronavírus, Coliform baktérium, penészgombák, poratka, kutyaszőr, macskaszőr, Staphylococcus aureus baktérium, és az agyhártyagyulladás kórokozókat.
 
MPI rendszerrel rendelkező Samsung klímák:
Samsung Crystal / Samsung Crystal inverter / Samsung Vivace / Samsung Mont Blanc
 
Mitsubishi Heavy klíma:
 
Az összes inverteres MItsubishi Heavy klímában megtalálható allergéntisztító és a fotokatalikus  mosható szagtalanító szűrő, amelyek egymás hatását erősítve sterilizálják a levegőt. Az allergéntisztító szűrő lebontja és hatástalanítja a polleneket, tetveket és allergéneket, amelyek a macska bőrén és egyéb helyeken élnek. A hatástalanítás titka az enzim-urea összetétel. Nemcsak az allergéneket hatástalanítja, hanem mindenféle baktériumfajtát, penészt, vírust is. Abban az esetben, ha az allergének, baktériumok és egyebek lekerülnek a szűrőről, már hatástalanítva vannak, így szobájában a levegő tiszta marad. A Mitsubishi inverteres klímákban még megtalálható fotokatalikus mosható, szagtalanító szűrő semlegesíti a kellemetlen szagokat okozó molekulákat. A szűrő egy egyszerű öblítéssel és napon szárítással állítható helyre.
 
Allergéntisztító szűrővel rendelkező Mitsubishi Heavy klímák:
Mitsubishi Heavy inverter / Mitsubishi Heavy inverter növelt fűtőteljesítménnyel
 
Panasonic klíma --- Mega e-ion filter:
 
Ezt a fejlett légtisztító rendszert a Panasonic alkalmazza Deluxe szériájában. A Panasonic klíma működése közben aktív e-ionokat bocsájt ki és ezek negatív töltéssel látják el a porrészecskéket a hatékony összegyűjtés érdekében. Az aktív e-ionok rátapadnak a baktériumok felületére, ahol működésbe lépnek és semlegesítik azokat. A pozitív és negatív töltés közötti vonzás erejét kihasználva az e-ion filter 7-szer hatékonyabban gyűjti össze a porszemcséket, ártalmas anyagokat. A Japán Élelmiszerkutatási Laboratórium vizsgálata szerint a Panasonic klíma e-ion filtere 99%-ban semlegesíti a penészt, vírusokat és baktériumokat.
 
Mega e-ion filterrel rendelkező Panasonic klímák:
Panasonic Deluxe inverter
 
----------------------------------
 
Légkondicionáló berendezés vásárlása esetén forduljon bizalommal hozzánk. Kèszséggel segitjük döntését. 
 
A tőlünk vásárolt és általunk beszerelt készülékekre 3-5év garanciát adunk. Továbbá kedvezményes áron vállaljuk klimaberendezése karbantartását, javítását.
 
Ne dőljön be a webshopok olcsó árainak! Vásároljon a FRIGOTECHtől, mert tőlünk ellenőrzött minőségű légkondicionálót kap, stabil garanciális- és szervizháttérrel.