Hívjon most! SZERVIZ: +36-30-9643796

ipari001.jpgipari002.jpgipari003.jpgipari004.jpgipari005.jpgipari006.jpgipari007.jpg

GEO tarifa - gazdaságosan a hőszivattyúkért

Hőszivattyúk működtetéséhez használjon GEO-tarifát!

 

 

De mi az a GEO-tarifa?

 

A GEO tarifa a hőszivattyúk működtetésére létrehozott kedvezményes áramtarifa. A GEO tarifa igényelhető minden hőszivattyú típusunkhoz, legyen szó geotermikus, levegős, víz- vagy talajszondás hőszivattyúról.

A GEO tarifa a hagyományos tarifától ~35%-al olcsóbb díjszabással rendelkezik. Mivel a hőszivattyúk működésük során elektromos áramot fogyasztanak, itt további jelentős költségcsökkentés érhető el, ami által a megtérülési idő is lerövidül.

A GEO tarifa működése és jellemzői:

A GEO egytarifás, különmért, vezérelt tarifa. Naponta legalább 20 óra fűtési időt nyújt a hőszivattyú számára úgy, hogy egy megszakítás nem lehet hosszabb 2 óránál, és két megszakítás között minimálisan 2 óra felfűtési idő áll rendelkezésre. Ezzel a hőszivattyús rendszer megfelelő mennyiségű villamos energia betáplálást kap az üzemeléshez.

A GEO tarifa igénylését követően a szolgáltató új vezérelt csatlakozást (külön villanyórát) alakít ki, melyről kizárólag a hőszivattyú üzemeltethető.

Fontos, hogy a hőszivattyú megfelelő védelemmel rendelkezzen az áramkimaradás ellen. Minden általunk üzembe helyezett hőszivattyút ellátunk ilyen védelemmel.

 

Kik igényelhetik a GEO-tarifát?

A tarifát a lakossági ügyfelek, valamint a 3×63 Ampert (39 kW) meg nem haladó névleges csatlakozási értékkel rendelkező üzleti ügyfelei és a közintézmények igényelhetik meglévő, illetve új hőszivattyús rendszer villamosenergia ellátásához. Mivel az átlagos, lakossági használatra szánt hőszivattyúk áramfelvétele ennél sokkal alacsonyabb, minden hőszivattyúnkhoz igényelhető GEO tarifa.

 

GEO tarifa díjszabása:

A GEO tarifa bruttó végfelhasználói díja 32,28 Ft/kWh a lakossági, illetve 32,66 Ft/kWh a nem lakossági, valamint közintézményi fogyasztók számára. Ez a díj már valamennyi költségelemet és adót tartalmaz.
A hőszivattyús technológiának köszönhetően a lakossági energiahasználat is kiegyensúlyozottabbá válik: ott, ahol az nem szükséges vagy nem elérhető, villamos áram váltja ki a hagyományos, földgáz alapú fűtési rendszereket.

 

Többet szeretne tudni? Adja meg adatait, hamarosan felkeressük!