Hívjon most! SZERVIZ: +36-30-9643796

Az LG - már 7 éve világelső az értékesített légkondicionálók területén

 

 

Az LG a lakossági és kereskedelmi légkondícionálók területén túlra is kiterjeszti vezető szerepét, hiszen egyre fontosabb szereplővé válik az ipari és specializált piacon, és teljes körű fűtési, szellőztetési és optimalizált légkondicionálási megoldásokat kínál.

2009 óta az LG Electronics célja a légkondicionálás üzletág határainak üzleti szektorig való kiterjesztése, megerősítve jelenlétét a hűtő és fűtő rendszerek piacán. Figyelemreméltó előző sikereinek fényében az Air Conditioning Company lehetővé teszi az LG számára, hogy versenyképesebb legyen a globális fűtés, szellőztetés és légkondicionálás piacán, teljes körű szolgáltatásokat kínálva a fontos alkotóelemeken keresztül az üzleti megoldásokig. Előzetes tervek szerint a légkondicionáló-kompresszor üzleti csapat kulcsszereplő lesz az új integrált vállalatban. Az LG további lehetőségeket keres a vállalaton belüli egységek közötti együttműködésre, miközben egyre nagyobb hangsúlyt fektet az épületekbe építhető megoldások, a házi hálózatok és a megújítható energia kiépítésére.

Fő termékeik

Lakossági légkondicionálók

Az LG által kínált intelligens technológiával és stílusos kivitelezéssel az LG Air Conditioning Company 2000 óta vezeti a globális klíma piacot. Az LG klíma elegáns, cserélhető képkerettel felszerelt ART COOL légkondicionálói személyre szabott, elegáns megoldást kínálnak bármely belső térben. Emellett az LG klíma egészségvédő funkciói, például a Neo Plasma szűrők, iongenerátorok és az Automatikus tisztítás funkció segítenek tisztább, frissebb levegőjű, egészségesebb otthont teremteni.

Kereskedelmi légkondicionálók

Az LG az egyéni igényeknek megfelelően kialakított, bármilyen típusú és méretű épületben alkalmazható kereskedelmi LG klíma széles választékát kínálja. A Multi V Plus II a világ egyik legnagyobb kapacitású készüléke, amelyet kifejezetten felhőkarcolókban történő alkalmazásra terveztek. Az LG Multi V Sync klíma készüléke egyszerre biztosít fűtést és hűtést, egyetlen kültéri egységgel, optimális hőmérsékletet tartva az egész épületben. Az LG klímák közzül kínált Multi V Space készülék szintén kategóriája élén áll, gazdaságos és esztétikus kialakításának köszönhetően a kifinomult, luxuskivitelű életterek ideális kiegészítőjeként.

Kompresszor

 

Az LG Electronics évente 18 millió rotációs és spirál kompresszort gyárt, amelyek a légkondicionálók nélkülözhetetlen alkatrészei. Az LG Air Conditioning Company ráadásul testreszabta ezeket a fontos alkatrészeket a lakossági és kereskedelmi termékekben történő alkalmazhatóság biztosításához. Emellett az LG környezetbarát filozófiájával összhangban a vállalat a környezetbarát kompresszorok egyik fő gyártója.

LG magyar nyelvű honlapja: www.lg.com/hu