Hívjon most! SZERVIZ: +36-30-9643796

Tudta-e, hogy

-a GREE a világ legnagyobb légkondicionáló berendezések gyártására szakosodott cégcsoportja?

-alkalmazottainak száma több, mint 40.000?

-a cég éves termelése több, mint 27 millió lakossági-, és 2 millió ipari klímaberendezés?

-a gyártást és a jó minőséget több, mint 300 minőségellenőr felügyeli folyamatosan?

-a gyártás világszerte 6 gyártó komplexumban történik - Kínában (3 gyár) Pakisztánban, Vietnamban és Braziliában.

-a GREE termékeket 100-nál is több országban forgalmazzák 

-a GREE az inverteres kompresszorok és elektronikus szabályzók gyártására szövetkezett a Daikin céggel,  ezzel is szavatolva a tartósan kiváló minőséget

- A Gree a legenrgiatakarákosabb klíma díjának birtokosa,

- A Gree új korszakott nyitott a környezetvédelem terüületén azzal, hogy elsőként alkotta meg R290 hűtőközeggel üzemelő split klímaberendezését.

-Jackie Chan is a GREE-t részesíti előnyben - ő a cégcsoport egyik reklámarca 

 

 

A Gree Electric Appriances a világ legnagyobb klíma gyártója 2009-től.

„Az innováció a lelke egy vállalkozásnak, az alapvető technológiák pedig elengedhetetlenek a lényegi fejlődéshez.”

Az 1991-ben Zhuhai-ban alapított Gree Electric Appliances Inc. a világ legnagyobb légkondicionáló gyártó vállalata. A húszévnyi fejlődés során a vállalat integrálta a teljes gyártási láncot, magához vonva az összes fontos alkatrész gyártását, beleértve a kompresszorok, motorok, öntőformák, és kondenzátorok előállítását. A termékpaletta 20 termékkategóriát, 400 szériát, és 7000 különböző modellt tartalmaz.

Immár nyolc gyártóközpont üzemel Zhuhai (Kína), Chongqing (Kína), Hefei (Kína), Zhengzhou (Kína), Wuhan (Kína) városaiban, valamint Braziliában, Pakisztánban és Vietnámban, és mindösszesen 55 millió lakossági és 4,5 millió kereskedelmi klímaberendezés éves gyártókapacitással rendelkezik a cégóriás.

A Gree az egyetlen kínai légkondicionáló márka, ami elnyerte a „Világmárka” megnevezést a Minőségellenőrzési Hivataltól. Továbbá 2005 óta tartja az első helyezést a világ legtöbb lakossági klímáját értékesítők ranglistáján.

Miként a vállalat fő jeligéi is utalnak rá - „Gree, making better air conditioners!” és „Created in China” - az innováció és a kreativitás elsőbbséget élvez a cégnél, ennek eredményeként folyamatosan új, megbízható termékek, technológiák kerülnek ki a piacra. Ezzel az üzletpolitikával a kínai vállalatok példaképévé vált a Gree az évek során, és egyre többen átvették a példát.