Hívjon most! SZERVIZ: +36-30-9643796

 

A Fisher Aircon Solutions LLC 1999 óta gyártat klíma- és klímatechnikai berendezéseket.  A termékportfólióba tartozik a klímák mellett még a légyfüggöny, fan coil és a víz-víz hőszivattyú, továbbá a LED izzók is és hamarosan megjelenünk a moduláris folyadékhűtőkkel is.

Az amerikai székhelyű cég az európai piacra európai mérnökök által megálmodott klímaberendezéseket forgalmaz.

 

Ha Ön Fisher klímaberendezést vásárol, akkor a legtöbb extra funkció mellett az extra takarékosság előnyeit is élvezheti!

 

A FISHER KLÍMA garantálja Önnek, hogy bármely Magyarországon forgalmazott  márkához képest a  legnagyobb számú extra funkció és kategóriánként azélmezőnybe tartozó hatékonysági értékek kombinációját  kapja tőlünk, átlag feletti garanciával, kiváló szakemberek, telepítők forgalmazásában, és így az Ön készüléke a legtöbb funkciót a legjobb ár-érték arány mellett hozza!

 

A termékek filozófiája:

Olyan berendezéseket álmodunk, melyek stabil  és megbízható hűtőkörükkel alapozzák  meg a termék alapfunkcióit, és erre épül egy speciális extra funkciókból álló értéknövelés.

A mi célunk, hogy az alap hűtő-fűtő funkciók rendkívül üzembiztos működése mellett magas színvonalú extra funkciókat nyújtsunk a berendezéseinket választó felhasználóknak!

BIZTONSÁG ÉS EXTRA SZOLGÁLTATÁSOK !

Az értékesítés filozófiája:

Fisher klímaberendezéseket kizárólag szakmailag  megalapozott cégeken, legtöbbször telepítőkön keresztül forgalmazunk, amivel az a célunk, hogy a termék és a telepítés is olyan színvonalat érjen el, hogy Ön és minden vevőnk biztonságban érezhesse magát!

Minden Fisher klímatulajdonos kiváló minőségű terméket kap professzionális szereléssel, így a  berendezése éveken át problémamentesen szolgálja tulajdonosát!

(JÓ) KLÍMÁT A (JÓ) KLÍMÁSTÓL!

Garanciális filozófiánk:

Szakszerű  telepítés és megfelelő karbantartás mellett berendezéseinknek több mint 10 évig  kell szolgálni a vevők kényelmét, amiből 6 évet teljes körű garanciával fedünk le! Az Ön otthonában a  karbantartási feladatok ellátása mellett az esetleges  meghibásodásokat is ingyenes javítják a berendezések telepítői, amihez a Fisher biztosítja a központi hátteret!

NEM CSAK MONDJUK, HOGY JÓ, GARANTÁLJUK IS!

Eddigi eredményeink:

Bár a Fisher márka nem tartozik a vezető, legismertebb 5 multinacionális márkanév közé, meglepő módon több világmárka értékesítési mennyiségét is megelőzi Magyarországon! 1999 óta több mint 50 000 készülék került telepítésre, és a meghibásodást sikerült 1% alatt tartani!

AZ 5 LEGTÖBBET ELADOTT MÁRKA KÖZÖTT VAGYUNK!

Amire büszkék vagyunk:

A világ jelenlegi klímaberendezés gyártása 3 régióban összpontosul: Korea, Thaiföld és Kína. A Fisher portfóliója 4 gyárban kerül legyártásra, Kínában olyan vezető gyárakban, ahol több mint 100 ismert márka között a legismertebb japán  berendezések készülnek. Ez a kiemelkedő szakmai háttér a kiváló minőség egyik  biztosítéka!

KIEMELKEDŐ SZÍNVONAL, KIEMELKEDŐ SZOLGÁLTATÁSOK

Válasszon Ön is Fisher klímaberendezést! Extra funkciók, extra takarékosság