Hívjon most! SZERVIZ: +36-30-9643796

Daikin - Kimagasló, Japán minőség

 

 

A Daikin filozófiájának középpontjában mindenkor az innováció és a minőség áll, ezért szilárdan hisszük, hogy a legjobb termékek kínálatával Európa szerte sikeresek lehettek

...

A Daikin minőséget az értékesítési hálózat intenzív képzésével és a termelési folyamatok állandó korszerűsítésével javítják. A Daikin piacvezető újító szerepe a forgalmazóik, kereskedőik, ügyfeleik és alkalmazottaik között folyó szoros együttműködés gyümölcse.

 

·         2008 - A McQuay, Sanyo és a Sanyo szerviz cégek felvásárlása.

·         2006 - Kompresszorok gyártásásra alapították a Daikin Device Czech Republic (DDCZ) üzemet. A Daikin Csoport új tagja az OYL-McQuay cég.

·         2004 - A Cseh Köztársaságban Plzen mellett nyílt meg a legújabb Daikin gyár.

·         1999 - DACE Building A Horvátországban, Cseh Köztársaságban, Bulgáriában, Magyarországon, a korábbi Jugoszláviában, Lengyelországban, Szlovákiában, Szlovéniában és Romániában működő leányvállalatok összefogására létrejött a Daikin Airconditioning Central Europe. Az optimális helyi támogatás érdekében Pozsonyban, Budapesten, Bukarestben, Prágában és Varsóban nyíltak fiókirodák.

·         1996 - A Daikin megkezdi magyarországi értékesítését.

·         1995 - A vállalat belép a szlovák piacra.

·         1994 - A Daikin Romániában kezdi értékesíteni termékeit

·         1993 - A Daikin termékeinek bevezetése a lengyel piacon.

·         1992 - A vállalat megkezdi működését a cseh piacon

·         1991 - A Daikin megkezdi magyarországi értékesítését.

·         1972 - Daikin Europe N.V. A Daikin létrehozza európai leányvállalatát, a Daikin Europe NV-t a belgiumi Ostendben. A japán anyavállalattól érkező befektetéseknek, valamint kutatás-fejlesztési támogatásnak köszönhetően a Daikin Europe a kontinens leghaladóbb légkondicionálók gyártásával foglalkozó komplexummá növi ki magát, és a légkondicionáló piac kereskedelmi és lakossági szektorának elismert vezetője lesz.

·         1924 - Akira Yamada úr Osakában megalapítja a Daikin Industries Ltd-t. Azokban az időkben a vállalat tevékenysége elsősorban a repülőgépekben használatos fűtőcsövek gyártására irányult.

Daikin Magyarország honlapja: www.daikin.hu